servicii de consultanta pentru situatii de urgenta

Serviciile pentru Situatii de Urgenta pe care le oferim sunt:

  • Organizarea activitatilor legate de prevenirea si stingerea incendiilor
  • Indeplinirea criteriilor si a cerintelor de instruire, avizare, autorizare, atestare, certificare, agrementare privind prevenirea si stingerea incendiilorprevazute de actele normative in vigoare
  • Analiza periodica a capacitatilor legate de prevenirea si stingerea incendiilor
  • Analizarea incendiilor produse,desprinderea concluziilor si stabilirea imprejurarilor si a factorilor determinanti, precum si a unor masuri conforme cu realitatea

Incendiile şi exploziile pot cauza pierderea unor vieti si a unor bunuri, in sectorul industriei si al comertului, la acestea se adauga si intreruperea procesului de productie sau a prestarii de servicii.
Chiar daca pagubele sunt compensate de catre asigurari, absenta de pe piata – uneori pentru mai multe luni – conduce la pierderi de clienti si contracte de cele mai multe ori greu de compensat, indiferent de valoarea asigurarii.
In plus, incendiile si exploziile au un mare impact in mediu. Emisia de substante solide, lichide si gazoase polueaza atat solul si aerul, cat si apa. De exemplu, un incendiu declansat intr-o cladire elibereaza peste 17000 de substante care pot cauza poluarea mediului si care sunt daunatoare oamenilor.
Din toate aceste motive, protectia la incendiu nu trebuie considerata ca fiind o obligatie impovaratoare prevazuta de lege, ci o investitie in viitor.